Formandens beretning 2018

Beretning på dameklubbens generalforsamling 14/11 2018

Sidste år startede jeg beretningen med at beklage mig over vejret – det vil jeg ikke gøre i år.

For – sikken en sæson. Der har stort set været solskin hver eneste onsdag siden opstarten i april måned, og det har også kunnet aflæses på deltagerantallet. De fleste onsdage har vi været ca. 40 spillere på banen, dog lidt flere når der var gunstart.

Det gode vejr har også betydet, at mange er kommet ind med fantastiske scores. Sådan en runde med over 40 point kan man jo leve længe på, men som Kim Larsen synger livet er langt - lykken er kort så varer lykken lige indtil den dag man skal ud og spille igen og trækker et nyt scorekort i automaten. Så er det er, som om en tyv om natten har stjålet de dejlige streger.

Vi har i år været 81 medlemmer. Det er en fremgang på 2 medlemmer netto. Vi har i år fået 8 nye spillere og desværre sagt farvel til 6 spillere. Vi er glade for den lille fremgang, og vi kan faktisk alle være stolte af fremgangen, især i en tid hvor der er tilbagegang af medlemmer i de fleste golfklubber.Vi har i år haft 4 bestyrelsesmøder. Derudover har der været 1 møde med KGK bestyrelsen, kontorpersonalet samt de andre klubber i klubben.

Vi har spillet 22 almindelige onsdagsmatcher på vores hjemmebane, vi har haft 6 gunstarter også hjemme, og så har vi haft 2 matcher på udebane. Vi siger tit, at det altid er de samme spillere der møder op, men vi har talt op, og i alt har 74 medlemmer af dameklubbens 81 medlemmer deltaget enten i onsdagsmatcherne eller gunstarterne. Topscorer med hensyn til at deltage i flest matcher er Lotte Schou med 26 starter.

Der er ingen tvivl om at de almindelige onsdagsmatcher er de bærende matcher for vores klub, men jeg vil lige fremhæve følgende matcher:

Åben damedag: Det var årets første gunstart hvor 48 damer var klar til en green-some match. Efter spillet og dejlig mad i cafeen havde Tina arrangeret et forrygende modeshow, hvor vi fik set den seneste golfmode. Tak til Tina for et godt show, og tak til de friske modeller fra dameklubben.

Udflugt til Dragsholm: Desværre var der kun 16 spillere tilmeldt turen, men de der var med havde en skøn dag med dejligt vejr og fantastisk mad i klubhuset efter spillet.

Kønnenes kamp: I år var det mandeklubbens tur til at arrangere matchen og der var stor tilmelding fra mandeklubben – men men men hvem løb med trofæet – det gjorde selvfølgelig damerne.

Julemærkematch: Det var så første gang vi spillede en match til fordel for Julemærkehjemmet i Skælskør. Vi havde besøg af 22 glade børn fra julemærkehjemmet der forsøgte sig med forskellige dele af golfspillet – putning, indspil og lange slag. Vi takker klubben for at stille Thomas til rådighed samt til Mikael Kolind, Ole Stenbæk Madsen, Peter Skovgaard og Per Vesterholm for at hjælpe til med at gøre dagen for børnene til en succes. Vi indsamlede 16.000,00 til julemærkehjemmet, og de penge er blevet brugt til nye mål til boldbanen samt til punkterfrie dæk til alle deres cykler.

Venskabsmatcher: Vi spillede venskabsmatch i Kalundborg den 11. juni. Vi tabte holdmatchen, men vore spillere var med helt fremme i den individuelle match. Desværre meldte Sydsjælland afbud til vores venskabsmatch den 8.august. Vi valgte nu at gennemføre matchen alligevel, og havde en dejlig varm dag med middag på terrassen efter spillet. Til venskabsmatchen mod Trelleborg mødte 19 spillere fra Slagelse op og fra Korsør deltog 30 spillere. Igen en dejlig dag, og helt sensationelt endte matchen uafgjort.

Weekendtur til Timmendorfer Strand: 13 medlemmer havde meldt sig til weekendturen, som i år gik til Timmendorfer Strand i Tyskland. Det blev til 2 runder på banen, begge spillet i dejligt vejr. Banen stod skarpt med græs under køllerne og omkranset af utallige frugttræer.Personalet på hotellet var meget servicemindet, og efter ønske blev starttiderne den første dag fremrykket ligesom der blev foretaget nogle ændringer i frokosten.Efter turen blev der nedsat et nyt udvalg til at tage sig af weekendturen til næste år, og de vil i løbet af vinteren indhente tilbud og så præsentere et tilbud til os på opstartsmødet næste år.

Ved fødselsdagsmatchen i september spillede vi en Ryder Cup lignende turnering og ved løvfaldsmatchen i oktober spillede vi et holdspil med stjernebold. Det er vores indtryk, at I har taget godt imod de nye spilleformer, så vi vil opfordre til at fortsætte med dette spil i de to turneringer næste år.

For at få nye medlemmer annoncerede vi i foråret at vi ville ændre vores fortrinstider.

Det viste sig, at det ikke var nogen succes, og vi har nu foretaget en lille brugerundersøgelse. De fleste spillere havde ønsket fortrinstider fra kl. 14.00 og igen kl. 16.00 så vi vil nu indstille til kontoret at vi gerne vil have disse tider i 2019. Formiddagstiderne er uændrede fra kl. 9.00.

Til gengæld viste Mobil Pay sig at være en succes. Rigtig mange medlemmer bruger systemet til indbetaling.Sidste år indførte vi også at vi kårer årets spiller. Det gør vi også i år, men det kommer vi tilbage til.

Til slut vil jeg takke personalet på kontoret for altid at være søde til at give en hjælpende hånd. Tak til greenkeeperne for en dejlig bane. Tak til alle vore sponsorer. Tak til cafeen for dejlig mad til vores fællesmatcher. Tak til Tina i shoppen for dejlige præmier og et godt modeshow. Tak til bestyrelsen Lone, Jette, Marianne, Shanne, Doris og Kirsten for et rigtig godt samarbejde i årets løb, alle har påtaget sig opgaver og ansvar i forbindelse med matcherne og sidst men ikke mindst tak til alle dameklubbens medlemmer for at møde talstærkt op.

På gensyn til sæson 2019.

Del siden