Dameklubbens beretning 2021.

 

Så er endnu et år gået – så var den golf sæson slut – i hvert fald for mange af os damer – som går lidt i vinter hi - som min far altid sagde; da jeg var barn - at jo ældre man bliver – jo hurtigere går et år.

 • Sikke noget vås – tænkte jeg – Men som næste altid, må jeg og sikkert også nogen af jer erkende at vores fædre / forældre – som regel altid havde ret.

 

 Når jeg starter et nyt år på mit arbejde i januar – starter jeg med at sætte nye mål og forventninger til det nye år.

 • Evaluere på det gamle år – hvilke tiltag – traditioner fortsætter vi med – hvad skal ændres og hvilke projekter skal vi ikke lave mere osv.

 

 

I år tror jeg bestyrelsens største ønske var, at vi kunne få en så normal golfsæson – og meget gerne uden corona restriktioner – lidt naivt men et reelt ønske

 

Så da vi skulle planlægge årets matcher – aktiviteter – ja så kunne vi starte med at slette opstart mødet – hvornår kunne vi komme i gang med at spille – usikkerheden om afvikling af gunstart med fællesspisning – hvad kunne vi skrive i folderen – det var ikke den bedste start for sæsonen. .

Sprit og mundbind var vi jo alle vant til – så det var ikke der var ikke hindring for at vi kunne starte

 

Det har desværre betydet:

 • At vi ikke fik alle vores oplysninger ud til alle på en gang – usikkerhed på hvornår starter vi
 • At vi ikke har haft mulighed for byde nye medlemmer velkomne og informere om onsdag matcher – eclectictavler – Birdies – fællesmatcher udflugt – ( det er lidt sent nu ) men jeg vil gerne byde jer velkomne i dameklubben.

Jeg håber I har haft nogle dejlige golfrunder – nyt samværet på hul 19 og at vi  forhåbentlig ses igen til  OPSTARTSMØDE sidst i marts 2022.

 

.

 • Tilmeldingens fristen til vores matcher: Her er et nyt tiltag – vi har fået en frist til lørdag aften kl. 23.59 i stedet for fredag aften.

 

Det har givet lidt mindre efter tilmeldinger – men Marianne er god til at ta’ højde for at vi er nogen som ikke altid overholder tidsfristen – så på den første ikke offentlige startliste – er der plads til ekstra tilmeldinger.

Og alligevel få åbne tiderne op - til green fee gæster eller klubbens egne medlemmer kan booketiderne.

 

Hvis nogen af jer undre jer over at starttiderne første bliver offentlig gjort tirsdag ca. kl. 12 – så er det derfor.

 

 

Vi er 69 tilmeldt damer i dameklubben – nogen af Jer vi nok tænke ikke flere – vi har været oppe på 100 damer.

 

Og ja, der har været en del der har valgt dameklubben fra – nogen er stoppet med at spille bl.a. pga. af helbredet – andre har valgt senior klubben til, så har de mulighed for at spille / køre med deres mand (det er i hvert fald den forklaring jeg har fået).

Vi har i år fået 9 nye medlemmer – endnu engang velkommen – jeg har allerede fået et par henvendelser fra 2 friske damer som gerne vil starte til næste år –

 

I er Dameklubbens medlemmer er flittige på banen om onsdagen – vi har været mellem 35 og 43 damer til vores matcher.

Flest i foråret – måske pga. coronaen – der har jo ikke været mulighed for at komme på ”træningslejre” syd på

 

Første onsdag match var d. 21 april – med flot vejr og 41 friske damer tilmeldt, alle forventnings fulde – nu skulle vi på græs – ud på de store bane. Humøret var højt – både på bane og på hul 19 - og til stor glæde for Dina (Lilje cafeen) oplevede Dina også at Damerne var sultne og købte mad og drikkelse efter en match – det var hun ikke forvent med.

 

Det er en fornøjelse at komme ind i klubhuset / liljecafeen – altid god betjening – godt humør og lækker mad. Når vi i bestyrelsen har skulle bestille mad til vores matcher – har Dina altid flere forskellige tilbud vi kan vælge imellem. Jeg vil benytte lejlighed til at sige en stor tak til Dina og hendes medarbejder for altid dejlig mad og god betjening.

Udenfor beretningen - jeg glæder mig allerede til julefrokosten efter generalforsamlingen)

 

 

Vi har haft 18 almindelige onsdags matcher – med stort frem møde – dog var der en onsdagsmatch hvor afbuddene kom løbende:

 • Regn og blæst var vejrudsigten – og det blev være og være
 • 12 friske damer mødte op – i ført regntøj – ekstra håndklæder – gejlede vi hinanden op selvfølgelig skulle vi ud og spille
 • Efter hul 11 gik det første hold ind mod klubhuset
 • På hul 12 kom jeg og Gitte – klar til de sidste huller – pludselig ser vi 4 damer gå op af hul 17 – på vej ind – Gitte ser på mig og siger – hvis du gerne vil ind er det ok med mig- og vupti var vi på vej til klubhuset
 • Vi vidste at der var 3 seje damer som var foran os – de fuldførte selvfølgelig
 • En stor hånd til Owa – Conni og Ingeborg

 

Da vi har fået et nyt handicapsystem – hvor vi bliver reguleret efter de 8 bedste matcher – ja der har været mange meninger om det – men

Men uanset om vi kan lide det – så har det betydet at dameklubbens score i år er blevet noget større. Næsten hver onsdag er der en eller flere damer der kommer ind med over 40 point – super flot – og det er jo altid dejligt at komme ind med en god score – så hvis vi ser på alles point i løbet af året – så har det været et meget godt år – stort tillykke

Vi har haft ca. en fællesmatch om måneden med fællesspisning 2 venskabsmatcher mod Kalundborg og Trelleborg og den årlige match mod mandeklubben, som vi desværre tabte i år. Det er altid dejligt med besøg fra andre klubber, der bliver udvekslet mange gode ”historie” med hinanden – og altid dejligt at få ros fra andre spillere om vores dejlige bane.

 

I år har damernes weekend tur gået til Pejsegården m. revy lørdag aften

19 damer tilmeldte fra fredag til søndag (der var Bro løb som gjorde at alle tilmeldte sig til alle dage.

Vi var 19 damer afsted, fredag, lørdag og søndag. (Bro løb lørdag – så vi sku’ ha’ været meget tidligt afsted)

Vi spillede Lillebælt, Horsens og Himmelbjerget, 3 dejlige baner og hvor der blev lavet nogle flotte score. Det var tredje gang jeg spillede Horsens med dameklubben og alle 3 dage har det været regnvejr- i år var vi dog så heldige at regnen stoppede mens vi spillede, men en meget våd bane.

 

Vi blev modtaget i Himmelbjerg golfklub, med meget god tilbud fra shoppen, hvilket flere damer benyttede sig af og jeg er sikker på at vi til sommer kommer til at se nogle ”venindekøb” på banen.

 

 

Lørdag aften fik vi rørt lattermusklerne under revyen, og Conni, Gritt, Annie og Doris blev valgt til at lave næste års tur.

 

Årets sidste match, puttekonkurrence – 11 hullers match og fællesspisning, blev en lidt anderledes afslutning i år.

Regnen stod ned, og der var bestemt ikke stemning for at gennemføre matchen – så det blev til en gang ” raflegolf” for hold – alle fik spillet ” golf” uden at blive våde.

 

Jeg vil slutte af med at sige tak til kontoret for deres hjælp med bla. udskrivning af scorekort, og er altid behjælpelig ved matcher – og som endnu en gang godkendte vores turneringsplan – dog med en lille ændring af tidspunktet for afvikling af dem – men så har vi da allerede lidt at ”forhandle” med til næste år.

En tak til Dina Cafeen for den gode betjening og især lækre mad.

 

Og selvfølgelig en tak til resten af bestyrelse, Kirsten, Eva, Lotte, Shanne, Jette som styrer økonomien og Marianne, som igen i år har stået for startlister til alle onsdagsmatcherne

 

 Til sidste en tak til alle jer – for jeres altid gode humør – jeres input til bestyrelsen i løbet af året -  uden jer var der ingen Dameklub – og på gensyn til næste år – hvor vi forhåbentlig kan starte sæsonen med et opstarts møde og uden alt for meget corona.